Klädställ av stålrör
Klädställ av stålrör
Klädställ av stålrör
Klädställ av stålrör
Klädställ av stålrör
Klädställ av stålrör
Klädställ av stålrör

Klädställ av stålrör

Nytt klädställ i industiell stil hittar sin plats såväl i ett modert stilrent  utrymme som i en mera grövre eller retroinspirerad miljö.

Stålrör och stålrörsfästen möjliggör enkla och snabbt monterade ställningar och exponeringsalternativ för hem, lager och butiksytor. Användningsområden kan enbart begränsas av den egna fantasin. 

Stålrörskonstruktionerna är enkelt monterade och lika snabbt demonterade vilket gör att klädställningnarna lämpar sig fint på t.ex. mässor. De galvaniserade stålrören och rörfästena lämpar sig för både inom- och utomhusbruk.

Metallröret är 33,7 mm i diameter och rörväggen 3,2 mm tjockt. Rörfästen skruvas fast i röret med hjälp av en insexskruv och monteringen kräver enbart en insexnyckel.

Exponeringsställningar, räcken och exponeringsbord planeras också enligt kundens egna önskemål och behov.

Vi säljer också rörfästen utan rör om så önskas. Metallrör och rörfästen kan också användas till konstruktioner som t.ex. skyddsräcken.

Klädräcket i bildkarusellen är 200 cm långt, 70 cm djupt och 140 cm högt.behov

Mera idéer: http://hyllymix.blogspot.fi/

Klädräcket kan tillverkas i önskad längd och dessutom kan det fås försett med hjul. Topp och bottenhyllor (tilläggsdelar) fästs enkelt i metallstommen.

 

 

Förfrågningar och beställningar: Hyllymix Oy, Peter Granlund, tel 040 741 7866, email: peter.granlund@hyllymix.fi

Färg / storlekPris
stål
-
190.00 €
Priserna inkluderar 0 % moms